Pet jednostavnih recepata za kavu

Nema sumnje – kava je američki napitak broj jedan. Iako vjerojatno imate svoj omiljeni lonac piva za svakodnevnu jutarnju konzumaciju, pravi ljubitelj kave uvijek je u potrazi za novim zaokretom. Ovdje imamo pet recepata za napitke od kave koji se protežu u rasponu od jutra do mraka. Svi su jednostavni za pripremu, ali imaju dodatni patentni zatvarač kako bi vaše vrijeme za kavu bilo posebno.

Meksička kava je dobra u bilo koje doba dana. Sve što trebate je čajna žličica cimeta, posipana po kavi u košari vašeg piva. Kuhajte kao i obično, ulijte u veliku šalicu i dodajte oko dvije do tri žlice šlaga, prema vašem ukusu. Na vrhnje za šlag pospite samo prstohvat muškatnog oraščića. Pijte iz šalice ili pijuckajte uz slamčicu. Ukusno!

Recepti za elegantne napitke od kave ne moraju biti mučni da bi uspjeli! Napravite lonac svog omiljenog napitaka, malo jačeg nego inače. Dodajte umućeno vrhnje za šlag, odmah iz kutije. Bogato, elegantno i jednostavno. Da, tu je uključeno nekoliko dodatnih kalorija, ali to je o, takva poslastica.

Poslije večere recepti za piće za kavu mogu poslužiti kao desert. Kava i Kahlua(R) je upravo takav recept. Samo dodajte čašicu Kahlue u šalicu kave i prelijte je šlagom. Ovaj napitak od kave možete poslužiti toplo ili hladno. U svakom slučaju, svakom pojedincu dajte žlicu za miješanje po želji – ili ne. Ukusno je na oba načina.

Irska kava je klasični pobjednik. Tradicionalno se poslužuje u posebnim irskim šalicama za kavu, koje su tanje od obične šalice, visoke i s ručkom, lako je napraviti. Ulijte irski viski dobre kvalitete, a zatim ulijte vruću kavu, ostavljajući dovoljno mjesta za dobru dozu šlaga. Pijuckajte i uživajte! Kao i kod mnogih recepata za vruće napitke za kavu nakon večere, i ovaj je odličan za prohladne večeri.

Recepti za napitke od ledene kave zahtijevaju nekoliko minuta prethodne pripreme za savršenu šalicu. Skuhajte ekstra jaku kavu i ostavite da se ohladi. Zamrznite kavu u posudama za led. Kada se zamrzne, možete ga spremiti u vrećicu za zamrzivač za trenutni pristup u vrijeme posluživanja. Nekoliko sati prije nego što planirate poslužiti, skuhajte lonac obične jake kave. Ostavite da se ohladi i ohladite u plastičnoj posudi s izljevom za izlijevanje. Kockicama kave napunite visoku čašu, prelijte hladnom kavom i ukrasite šlagom. Šlag prelijte karamel umakom.

Dakle, sada imate pet novih recepata za napitke od kave u kojima možete uživati tijekom cijele godine, od jutra do mraka.

Objavljeno dana