Održavanje web stranice nikako ne trebate zanemariti ili preskočiti

Plan ili paket održavanja web stranice je usluga za održavanje vaše web stranice ažurnom. To obično uključuje WordPress stranicu, dodatke i WordPress teme stranice. Planovi mogu uključivati i druge usluge. Na primjer, web stranicu također treba testirati i poboljšati. Mnogi planovi održavanja uključuju sigurnosne kopije i nadzor mjesta.

Plan održavanja može pružiti bilo koju ili sve ove usluge. Budući da postoji toliko mnogo opcija, mnogi imaju brojne planove kako bi kupci mogli odabrati točno ono što žele. Često su to zadaci za koje vlasnici stranica nisu kvalificirani ili nemaju vremena za rješavanje ovih problema.

Nakon što je web stranica napravljena i pokrenuta, morate u glavi imati misao da vam je usluga održavanja web stranice itekako potrebna kako bi se osigurali da web stranica ostane sigurna i ažurirana. Mnoge stvari se mogu dogoditi ili poći po zlu ako se zanemare.

Ažurirani sadržaj

Ako trebate povremeno uvoditi nove proizvode na stranicu, mijenjati cijene, prikazivati razne ponude ili mijenjati dizajn kako bi odgovarao komunikacijskoj strategiji vašeg poslovanja, provjerite možete li to učiniti pozivom na usluge održavanja.

Sigurnost web-mjesta i sigurnosna kopija

Možemo upravljati složenim programskim jezicima i uvijek se pobrinuti da su stranice koje imamo u administraciji ispravno osigurane. Uživajte u trajnoj, bezbrižnoj online prisutnosti koja bi mogla ugroziti vašu web stranicu odabirom jednog od naših paketa za administraciju i održavanje stranice.

Ažuriranje platforme

Često platforme na kojima su web stranice izgrađene zahtijevaju ažuriranje najnovijim ažuriranjima kako bi stranica radila kako se očekuje, a na funkcionalnost ne utječe prestara, zastarjela verzija.

Što je uključeno u održavanje web stranice?

AŽURIRANJA I IZMJENE WEB STRANICE
SIGURNOSNA KOPIJA
SIGURNOST
SADRŽAJ

Možemo izvršiti ažuriranja sadržaja, kao što su slike, tekst i promjene izgleda. Web stranice moraju ažurirati svoj sadržaj kako bi ostale aktualne.

Exdizajn pruža usluge profesionalnog održavanja, održavanja i administracije stranice kao i tehničku podršku.

Objavljeno dana